Smartlog v3 » MissHotPants » Røde Næser
Opret egen blog | Næste blog »

MissHotPants

Damen med det totalt løgnagtige navn

Røde Næser

1. Apr 2007 21:40, MissHotPants

Man kan slet ikke lade væreJeg har faktisk på et tidspunkt været på nettet for at se, om jeg kunne købe en der. Det kunne man ikke dengang. Jeg ved faktisk ikke om man kan nu. Men det korte af det lange er, at jeg gerne ville have en næse. Jeg syntes det er en frygtelig morsom ting, og de gør lige akkurat det de skal gøre. De får folk til at grine.

Sidste år da der var store næse dag stødte jeg tilfældigt ind i en med næse på, og jeg kunne slet ikke lade være med at lyse op i et smil da jeg passerede ham, og beholdte det på et stykke tid efter vi var gået forbi hinanden. Men udover at det bringer et smil på ansigtet, så syntes jeg også det er en sag som er værd at støtte.

Så igår mens jeg sad og nød sen-frokost med kollegaveninde så jeg min mulighed. Han kom gående med masser af næser og en indsamlerbøtte. Jeg fik min næse, og sagen fik en 20er mere.

Kommentarer

 1. Tina - omme i London
  1. Apr 2007 22:45
  1

  Naeste aar dropper du bare lige mig en linie, saa skal jeg sende lige saa mange roede naeser som du vi have. Jeg fik slet ikke blogget "Red Nose day" i aar!

 2. Edel
  2. Apr 2007 00:30
  2

  Fedt at følge med. Nyd foråret med eller uden rød næse!

 3. cheap oakley sunglasses
  19. Mar 2012 08:38
  3

  ot Sale,our online store offers you many types of Monster Beats Dr Dre with high Best buy cheap Monster Beats By Dr

Tags

Arkiv