Smartlog v3 » MissHotPants » Pilleri
Opret egen blog | Næste blog »

MissHotPants

Damen med det totalt løgnagtige navn

Pilleri

2. Apr 2007 22:21, MissHotPants

Jeg har de sidste par dage været i fuld sving med at tilrettelægge og gøre klar til flytning af blog. Designet er nu mere eller mindre på plads, og nu er jeg begyndt på processen med at overføre alle indlæg til den. Og er du færdig det er et arbejde som tager tid. Der er bittesmå koderetninger som skal ordnes, og jeg har på to timer fået rettet til og med februar 2006. Så er der altså lang vej til april 2007!

...og er der forresten nogle af Jer som ved, hvordan jeg får WordPress til at konventere alle de små firkanter som æ, ø og åer bliver til, så hører jeg gerne fra Jer. Der er en som i denne process har været forbandet uundværlig og frygtelig hjælpsom og usandsynlig dygtig til at guide. Hun har snøren ude efter hjælp til ovenstående problem, men derfor kan man jo godt se om der er andre som har svaret lige på hånden.

-------------------------------------------

Update: Jeg har fundet en smart metode nu. Nu tager det mig kun 20 minutter i alt at omkode, uploade og efterfølgende kategorisere en hel måned. Så nu går det lidt stærkere fremad... men stadig et pillearbejde!

Kommentarer

  1. Acq
    3. Apr 2007 01:20
    1

    Giv ikke op, Heidi! Inden du har fået nørklet dine indlæg færdige har vi løsningen. :)

    (læs: jeg har den rigtige fil liggende et sted, jeg skal bare lige være vågen :) )

Tags

Arkiv