Smartlog v3 » MissHotPants » Når drømme går i opfyldelse
Opret egen blog | Næste blog »

MissHotPants

Damen med det totalt løgnagtige navn

Når drømme går i opfyldelse

4. Apr 2007 00:59, MissHotPants

Jeg har meget længe haft et ønske om at tage tilbage til syd Californien for at gense gamle steder, og mindes en tid som for mig står som den lykkeligste jeg nogensinde har oplevet. Men der har ikke rigtig været muligheder for det. Der var først uddannelse jeg skulle igennem, senere var der arbejde, og så var der jo også det der med økonomien.

For en tre uger siden, skulle jeg hjælpe en veninde med at finde den billigste billet til San Fransisco, da hendes mor skal over på ferie i april/maj. Her blev jeg meget overrasket over at se, hvad det koster nu om dage at tage til Californien. Vi snakker markant andre priser end dengang jeg fløj frem og tilbage et par gange. Da jeg fandt ud af det tog jeg beslutningen. Nu skal det være. Jeg brænder for at komme afsted. Billetten er billig, men der skal lommepenge til. Jeg har ydermere den holdning, at skal jeg derover på ferie, skal det være minimum tre uger; mindre er bare for lidt. Så der skal en god portion til, for jeg vil ikke bruge tiden på at tælle mine dollars når jeg endelig er der.

Derfor har jeg besluttet at jeg vil derover næste sommer, og har med den beslutning taget de første skridt mod målet. Jeg har sat skatteprocenten op for at have en slags skjult opsparing den vej. Ydermere er der oprettet en lukket konto, hvorpå der bliver ført overskydende penge ind når de er der, samt en fast overførsel for at spare sammen til at leve livet derover i de tre uger jeg agter at være der.

Jeg luftede min plan for kollegaen, som havde husly hos mig tilbage i januar/februar. Hun har aldrig været i USA, og vil rigtig gerne. Hun vil dog ikke derover alene (det vil jeg heller ikke), og hun vil gerne derover med en som kender lidt til de forskellige ting, for at få noget ud af det. En idé formede sig, og som landet står nu agter hun faktisk at drage med mig på turen. Det ville jeg bestemt ikke have noget imod. Hun har faktisk allerede selv lavet en opsparingskonto, hvor de første penge også er sat ind på. Så hun mener det vist seriøst.

Hvis alt går vel - og det gør det for jeg længes frygtelig, så vil vi næste sommer befinde os mellem palmerne, ved stillehavet og slendre op og ned ad gaderne i bl.a. Beverly Hills.

Her bliver der ligsom sidst nok ikke brugt mange penge!

Jeg kender mange steder jeg skal gense, og der er også nogle enkelte folk jeg atter skal have hilst på, og der vil ikke blive sparet på oplevelserne. Jeg kunne for som såden godt tage afsted i år, men jeg vil hellere vente et år og så få sparet godt sammen og planlagt grundigt. Men kors hvor jeg glæder mig. Efter 13 år får jeg endelig genset det sted som jeg har længes allermest efter at krydse spor med igen!

Tags

Arkiv