Smartlog v3 » MissHotPants » Mr. April; Afstemning
Opret egen blog | Næste blog »

MissHotPants

Damen med det totalt løgnagtige navn

Mr. April; Afstemning

24. Mar 2007 23:15, MissHotPants

Der er ikke så længe til, før vi runder den dag hvor mange forsøger at tage næsen på folk. Samme dag siger vi farvel til Hugh Jackman som gennem hele marts måned har haft titlen som Man of the Month. Pladsen skal dog ikke være tom, så derfor er det nu tid til at vælge ham som skal bære faklen videre gennem april. De nominerede er som følger

Mr. April?

Fire skønne mænd at vælge imellem Joaquin Phoenix; en mand som ganske sikkert og vist kan charmere et par kvinder. Charmerer han dig, så er valget jo ligefor. Zinedine Zidane som i sommervarmen mistede sit temperement fælt kan der også stemmes på. Er du til den kontante stærke type, så er det ham du prikker. Jude Law har en stemme jeg ikke kan stå for, og de øjne er slet heller ikke så slemme endda. Borer de sig ind i dig, så vælger du ham. Slutteligt har vi David Beckham som får mange til at sukke dybt. Sukker du når du ser ham, ja så giver du ham din stemme.

Fire mænd - det er hvad der er at stemme om. Syv dage - det er hvad du har til at træffe dit valg. Afstemningen slutter den 31. marts til midnat. Du finder stedet, hvor du kan træffe dit valg ude i menusiden til højre, lige under Hugh som tilsvarende har syv dage tilbage på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

Kommentarer

  1. conny
    30. Mar 2007 10:16
    1

    puh jeg kan da godt se, at nu er jeg ved at blive for alderstegen til at deltage. Beckham synes jeg er for smart for sig selv, kort og godt. Og de andre siger mig intet. Heller ikke ud fra billederne.
    Jeg afventer i spænding, hvem der vinder denne gang.

Tags

Arkiv