Smartlog v3 » MissHotPants » Hjælp udbedes
Opret egen blog | Næste blog »

MissHotPants

Damen med det totalt løgnagtige navn

Hjælp udbedes

28. Mar 2007 22:28, MissHotPants

Det kan godt hænde, at jeg er sortseer lige på det her punkt. Men jeg har testet det, og jeg syntes virkelig det er noget gunk! Der er alt for meget rod til at kunne overskue det hele enkelt og hurtigt. Jeg er glad for det set-up jeg har, og jeg er trist over at de nu vil ændre og flytte. Jeg ved godt, at jeg ikke burde klage, i det de rent faktisk tilbyder en gratis service. Det sætter jeg også stor pris på.

Men men men... jeg vil faktisk hellere betale mig fra eget domæne andet steds for at slippe for flyttet. Jeg har hørt en frygtelig masse (godt) om brugen af wordpress, men har endnu ikke sat mig ind i det. Jeg ved godt, hvor jeg kan hente hjælp når det kommer til at overføre det jeg har til et nyt sted. I den forbindelse kunne jeg godt tænke mig at høre fra Jer som allerede benytter wordpress i maskinhuset. Hvilken domæneudbyder har I købt Jeres site på, og understøtter det en enkel overførsel af det som allerede er?

Jeg har taget beslutningen. Skiftet på smartlog er nu uundgåeligt. Det bliver gennemført. Men jeg flytter altså ikke med.

Kommentarer

 1. Therese
  28. Mar 2007 22:48
  1

  Jeg bruger surftown som udbyder og er glad for det! Det var ikke så svært at flytte fra blogbot som jeg havde før, men jeg ved ikke hvordan det er med smartlog.

 2. René
  29. Mar 2007 09:11
  2

  På WordPress DK har vi et par aftaler med nogle danske udbydere - kig eventuelt under hosting. Vi bruger selv Gigahost, hvor mine egne sider også ligger. Det er jeg meget glad for. Surftown og One.com får desuden også roser de fleste steder.

  Der er ingen, der tilbyder automatisk overflytning, men Internet 123 tilbyder automatisk installering.

  Håber du finder ud af det - ellers er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig eller til at råbe op på WordPress DK Forumet.

 3. sabrina
  12. Feb 2008 11:17
  3

  hvorfor er det vanskeligt at komme til Grønland?

 4. Moncler Outlet
  16. Feb 2012 06:24
  4

  Hey! en fait je cherchais des messages culturels et tout à coup une à votre blog et je dirais que votre blog ne s'agit pas de mes critères de recherche, mais vous avez fait un excellent travail avec ce blog.

 5. cheap oakley sunglasses
  19. Mar 2012 08:39
  5

  ot Sale,our online store offers you many types of Monster Beats Dr Dre with high Best buy cheap Monster Beats By Dr

Links til dette indlæg

 1. http://www.google.dk/search?hl=da&client=firefox-a&rls=or... ( 3. May 2007)

Tags

Arkiv